Blog Image

Echuca Dreamtime Nike Little Rascal

Kalla mig Nike

10 september 2007 – Invasion

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:57

Äntligen lite hundar på gården! Nu kom Tecke och Nisse på besök, de är två labradorer.

– De ska bli mina bästisar, fast de är väldigt stora. Hoppas jag blir stor och klok som farbror Tecke. Nisse den svarta, honom ska jag busa med.

Blog ImageBlog Image



9 september 2007 – Vila i bil

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:41

Idag blev det bus på landet. Det är väldigt roligt att springa i högt gräs. Vi har tränat på vad UPP betyder. Man får godis när man har kommit upp på en sten. Vi tränade på kom på stora gräsmattan idag, det gick i flygande fläng. Det är väldigt skönt att sova lite i bilen när orken tar slut.

– Det var en så utspridd flock att hålla ordning på, morfar som snickrar på altan och moster som målade bakom boden. Matte undrade mest vad jag höll på med.

Blog Image

Blog Image
Blog Image



8 september 2007 – En varm ryggsäck

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:40

Idag tittade vi på fåglar vid Tinnerö, fast Nike sprang mest runt och hittade kottar. En liten tur upp till mormor och morfar blev det före lunch. Det finns redan en favorithörna där det är skönt att ta en liten lur.

– Skönt var det i alla fall i mattes ryggsäck när jag blev trött. Där blev det varmt och gott.

Blog ImageBlog Image



7 september 2007 – Trädgårdsarbete

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:40

Nu har Nike hjälpt till med lite trädgårdsarbete. Många blommor har fått bita i gräset medan matte ansade en stor buske. Vi tog också en liten tur till stan, där det fanns en fontän. Med pirrande kropp vågade Nike sig fram och hade sedan roligt med vattnet.

– Jag är klar med blommorna och första gropen, var ska jag gräva nu?

Blog ImageBlog ImageBlog Image



6 september 2007 – Livet på landet

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:37

Idag har vi åkt bil igen, och det går så bra att sova i bilen. Vi har tränat sitt, uppmärksamhet, kom sprungit som en vilde i höga gräset på landet. Sen är det sova som gäller igen.

-Jag gör allt perfekt bara det finns lite korv som luktar gott.

Blog Image



5 september 2007 – Stupet

Dagboken Posted on 2007-09-10 14:32

Första natten i nya hemmet gick fint. Det var lite oväntat för Nike att träffa katter, men det ska nog gå bra. Bara de går att busa med. Nåt som var riktigt läskigt var spegeln som det stod en annan valp i. Det måste vi ta lite lugn invänjning vid. Idag anmäldes Nike till valpkurs inför hösten. Den börjar 7 oktober.

-Det går i alla fall bra att få godis om jag sitter ner. Tur att Elisabeth har lärt matte det. Trappan ut till gården är OK att springa upp i, men utför är det som ett stup.

Blog Image